Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας

A+ A A-

Hμερίδα με θέμα «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας σας προσκαλεί στην προσυνεδριακή ημερίδα με θέμα «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ», την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017, στο Βελεστίνο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου.

Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν διευθυντές και εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης καθώς και όσοι δραστηριοποιούνται στη σχολική εκπαίδευση ή επιδεικνύουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, χωρίς δαπάνη για το δημόσιο. Οι συμμετέχοντες/ουσες στην ημερίδα θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να επιμορφωθούν σε θέματα που αφορούν την Επαγγελματική Εκπαίδευση και το θεσμό της μαθητείας στα ΕΠΑ.Λ .

Η ημερίδα θα περιλαμβάνει ομιλίες, εισηγήσεις και συζήτηση με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Παιδείας, κ. Μπαξεβανάκη Δημητρίου, του Αντιπροέδρου του ΙΕΠ, κ. Χαραμή Παύλου, του Διευθυντή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ, κ. Μουστάκα Γεωργίου και  των Διευθυντών όλων των ΕΠΑ.Λ.

Καλούνται οι σύλλογοι διδασκόντων των ΕΠΑ.Λ. Θεσσαλίας να ορίσουν μέχρι δύο εκπροσώπους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα και να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά, το αργότερο μέχρι τις 6 Μαρτίου 2017.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο : 2410539213 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: tpekbthes@thess.pde.sch.gr

Ιστοσελίδα ημερίδας: https://velestinoekdilosi.wordpress.com/

Attachments:
File
Download this file (PROGRAMMA.doc)PROGRAMMA.doc