Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας

A+ A A-

ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.

Δ/νση: Χείρωνος & Επτά Πλατανίων, Συγκρότημα Μουρτζούκου (1ος Όροφος), Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ

Τηλέφωνο:

2421056453

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕΤ.

Γιάννης Μπουγλός

Καθηγητής Πληροφορικής κλάδου ΠΕ86

 

 

Σας γνωστοποιούμε ότι για τη καλύτερη δυνατή επικοινωνία με τα τμήματα αναγγελίας βλαβών τεχνικής στήριξης ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ και ΠΣΔ, θα πρέπει να υποβάλλετε τα αιτήματα σας με αντίστοιχη δήλωση στο Πληροφοριακό Σύστημα helpdesk του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (http://helpdesk.sch.gr). Η είσοδος γίνεται με τα στοιχεία σύνδεσης e-mail (username και password) της μονάδας ή του εκπαιδευτικού στο ΠΣΔ και όχι τους  αντίστοιχους για την υπηρεσία myschool.

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι το τηλέφωνο επικοινωνίας της Υπηρεσία Υποστήριξης Χρηστών του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ) είναι το 801.11.801.81 (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., fax: 2421074674).