Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθούν  δύο τελετές υποδοχής  & ορκωμοσίας  για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς, η πρώτη  στις 17/08/2022, ημέρα Τετάρτη και η δεύτερη στις 24/08/2022, σε μία από τις οποίες οφείλουν τη συμμετοχή τους.

Το πρόγραμμα της τελετής υποδοχής & ορκωμοσίας θα ανακοινωθεί την Τρίτη στις 16/ 08/2022 , στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Μαγνησίας ( https://dide.mag.sch.gr/ ) .

Σημειώνεται ότι οι εκπαιδευτικοί, την ημέρα της ορκωμοσίας που θα επιλέξουν, θα πρέπει να βρίσκονται στα γραφεία της Δ.Δ.Ε Μαγνησίας, στο Κτήριο Άνθιμος Γαζής του Συγκροτήματος Μουρτζούκου (Χείρωνος και Επτά Πλατανίων)  ώστε να πραγματοποιηθεί ο σχετικός έλεγχος των εγγράφων που θα προσκομίσουν, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ, ως εξής:

  • 08:00 οι εκπαιδευτικοί Γενικής Εκπαίδευσης
  • 09:30 οι εκπαιδευτικοί Ειδικής Εκπαίδευσης
  • 11:00 οι εκπαιδευτικοί Μουσικής Εκπαίδευσης

ενώ η όλη διαδικασία προβλέπεται να  ολοκληρωθεί έως τις 14.00 για όλους τους εκπαιδευτικούς.

Παρακαλούνται οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί  να δηλώσουν με σχετικό email στο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο (ΠΥΣΔΕ) της Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας (pysde@dide.mag.sch.gr) ποια από τις δύο ημερομηνίες επιλέγουν για την ορκωμοσία τους καθώς και  το εάν θέλουν να προβούν σε θρησκευτικό όρκο ή πολιτική διαβεβαίωση.

Επισκέψεις: 1360