ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ

ΣΤΙΣ 22-12-2021 ΣΤΙΣ 10:00

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΤΕ ΕΙΤΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ PCR ΜΟΡΙΑΚΟ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ RAPID TEST EITE ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΝΟΣΗΣΗΣ (ΤΡΙΜΗΝΟΥ).

 

Oι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί να προσκομίσουν φωτοτυπημένα τα ακόλουθα δικαιολογητικά σε φάκελο με λάστιχο.

  1. Έγγραφο που να αναγράφεται το ΑΦΜ
  2. Φωτοτυπία οποιουδήποτε εντύπου στο οποίο αναγράφεται το ΑΜΚΑ και ΑΜΑ ΙΚΑ
  3. Φωτοαντίγραφο πτυχίου (Σε περίπτωση ξενόγλωσσου τίτλου να προσκομισθούν επιπλέον: α. μετάφραση, β. βεβαίωση αναγνώρισης από το ΔΟΑΤΑΠ, γ. απολυτήριο λυκείου)
  4. Φωτοτυπία δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
  5. Πρωτότυπη γνωμάτευση (του τελευταίου τριμήνου) ψυχιάτρου Δημοσίου νοσοκομείου ή ιδιώτη γιατρού (να πιστοποιείται η ψυχική υγεία και φυσική καταλληλότητα του υποψηφίου υπαλλήλου να ασκήσει διδακτικά καθήκοντα.
  6. Πρωτότυπη γνωμάτευση (του τελευταίου τριμήνου) παθολόγου Δημοσίου νοσοκομείου ή ιδιώτη γιατρού (να πιστοποιείται η ψυχική υγεία και φυσική καταλληλότητα του υποψηφίου υπαλλήλου να ασκήσει διδακτικά καθήκοντα.
  7. Πιστοποιητικό Στρατολογίας τύπου Α (Αναζητείται αυτεπάγγελτα. Εάν υπάρχει ήδη παρακαλούμε να προσκομιστεί για διευκόλυνση της υπηρεσίας μας).
  8. Φωτοτυπία της 1ης σελίδας βιβλιαρίου τραπέζης με ευκρινή τον αριθμό IBAN (με πρώτο δικαιούχο τον εκπαιδευτικό).
  9. Μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών και υπάρχει η βεβαίωση ολοκλήρωσης σπουδών, χρειάζεται να εμφανίζεται ο βαθμός του πτυχίου, η αναλυτική βαθμολογία των μαθημάτων και να είναι υπογεγραμμένη από τον καθηγητή του προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών. (Σε περίπτωση ξενόγλωσσου τίτλου να προσκομισθούν επιπλέον: α. μετάφραση, β. αναγνώριση ΔΟΑΤΑΠ).
  10. Για την αναγνώριση προϋπηρεσίας:

Ι) Για την προϋπηρεσία που έχει προσφερθεί σε σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης:  Φωτοαντίγραφα των Βεβαιώσεων Προϋπηρεσίας κατ’έτος ξεχωριστά (όχι συγκεντρωτική εκτύπωση από το ΟΠΣΥΔ). Επίσης στην αίτηση για αναγνώριση της προϋπηρεσίας θα αναγράφεται το σύνολο των βεβαιώσεων και αμέσως παρακάτω θα αναγράφονται τα σχολικά έτη που παρασχέθηκαν οι προϋπηρεσίες.

ΙΙ) Για προϋπηρεσία που έχει προσφερθεί σε άλλους φορείς απαιτείται να προσκομίσουν επιπλέον: 

    • απόφαση πρόσληψης και απόλυσης
    • βεβαίωση από το φορέα απασχόλησης όπου να προκύπτει η ιδιότητα με την οποία υπηρέτησαν, η σχέση εργασίας, το ωράριο (πλήρες ή μειωμένο), το υποχρεωτικό πλήρες ωράριο σε περίπτωση εργασίας με μειωμένο ωράριο, η διάρκεια των προϋπηρεσιών και
    • βεβαίωση στην οποία θα αναφέρεται η νομική μορφή του φορέα απασχόλησης καθώς και αν υπάγεται στο πεδίο εφαρμογής της Παραγράφου 1 του Άρθρου 7 του Ν. 4354/2015.
    • αναλυτική κατάσταση Ενσήμων ή βεβαιώσεις ασφαλιστικού φορέα που αποδεικνύουν ότι για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο προσφέρθηκε η προϋπηρεσία ήταν ασφαλισμένος/η.
    1. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (μπορεί να εκτυπωθεί μέσω της Κεντρικής Διαδικτυακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης «ΕΡΜΗΣ»
  1. Βεβαίωση Εντοπιότητας από τον Δήμο (για τους Δήμους αρμοδιότητας Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας)
  2. Βεβαίωση για Συνυπηρέτηση (αν υπάρχει για τους Δήμους αρμοδιότητας Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας)
  3. Βεβαίωση φοίτησης σπουδάζοντος ή βεβαίωση υπηρετούντος στρατιωτική θητεία τέκνου.
  4. Δήλωση περιουσιακής κατάστασης σε κλειστό φάκελο όπου θα αναγράφεται μόνο ο Α.Φ.Μ.
  5. Για όσους ανήκουν σε ειδική κατηγορία, την Γνωμάτευση ΚΕΠA ή Βεβαίωση ΑΣΠΕ (πολύτεκνοι)
  6. Σχετικό παραστατικό από το οποίο να προκύπτει ο χρόνος έναρξης ασφάλισης σε οποιοδήποτε φορέα, προκειμένου να προσδιοριστεί εάν ο εργαζόμενος ανήκει στο παλαιό ή νέο Ασφαλιστικό καθεστώς (δικαιολογητικό για το οικονομικό τμήμα)
  7. Υπεύθυνη Δήλωση περί:

α) μη άσκησης Ποινικής Δίωξης

β) μη συνταξιοδότησης

γ) μη άσκησης κατ΄επάγγελμα εμπορίας

  1.  Υπεύθυνη Δήλωση για όσους έχουν προϋπηρεσία στο δημόσιο με οποιαδήποτε σχέση εργασίας σε Ο.Τ.Α. Α΄ΚΑΙ Β΄ΒΑΘΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 1/1/2011

 

Nα αναφέρετε, έξω από τον φάκελο, τον αριθμό  και το είδος των αιτήσεων που υποβάλλετε, δηλαδή:

  1. Αίτηση αναγνώρισης προϋπηρεσίας (θα αναγράφεται ο συνολικός αριθμός των βεβαιώσεων που θα κατατίθενται και τα αντίστοιχα έτη), 2. Αίτηση αναγνώρισης συνάφειας Μεταπτυχιακού ή Διδακτορικού Τίτλου, 3. Αίτηση για μείωση ωραρίου, 4. Αίτηση για επίδομα τέκνου. κ.τ.λ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αιτήσεις θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από ΟΛΑ τα δικαιολογητικά, διαφορετικά  δε θα   παίρνουν αριθμό πρωτοκόλλου.

Ακολουθούν υποδείγματα αιτήσεων και Υπεύθυνων Δηλώσεων που πρέπει να συμπληρωθούν.


1. ΕΝΤΥΠΟ-ΥΠΟΒΟΛΗΣ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

2. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ

3. ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ

4. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ

5. ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ

6. ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΟ

7. ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ

8 .ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ

9. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

10.Υ.Δ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΥΠ. ΠΡΙΝ 1.1.2011

Visits: 438